Frisdranken

    Best verkochte producten

    FILTER

    Geactiveerde filters:

      Subcategorieën

      • Tonic
      • Cola
      • Limonade
      • Mocktails

        Even geen zin in alcohol, maar wel zin om mee te vieren? We hebben het ideale alcoholvrije alternatief. Serveer ze met de juiste garnituur en tover zo een feestelijke mocktail op tafel.

        ​Enkel met verse en natuurlijke ingrediënten en ongeraffineerde suikers voor een kwalitatieve mocktail. 

      Toon 25 - 36 van 54 items
      per pagina

      € 1,65
      Voor de Original Gin & Tonic.   In deze formule vindt u de talrijke en onnavolgbare bubbels van Schweppes Premium Mixer terug. De toets van limoen gaat wonderbaarlijk samen met de smaak van jeneverbes, de basis van Gin, en maakt het tot de ideale mengeling voor verschillende premium alcoholische dranken. De subtiele en discrete smaak tilt de aroma’s...

      € 1,65
      Voor een pittige mix.    Kenners die op zoek zijn naar nieuwe zintuiglijke ervaringen durven Roze Peper aan, een kruid dat zeer nauwkeurig bestudeerd werd om het wezenlijke van sterke alcoholische dranken naar boven te halen en er een licht rebelse toets aan te geven.   How to mix? Met alle aromatische gins: Hendrick’s, Martin Miller’s, Monkey 47, … Ook...

      € 1,66
      Fever Tree Elderflower oftewel vlierbloesem zorgt voor een zeer florale toets. Deze keer werd het hoofdingrediënt gezocht in eigen land, namelijk het Verenigd Koninkrijk. Tussen mei en juni wordt vlierbloesem geplukt op het Engelse platteland, meerbepaald ten noordwesten van London, The Cotswolds. Een romantische regio vol golvende heuvels en dus ook...

      € 1,66
      Met het aroma en de smaak van vers geperste citroenen, waaronder 'sfumatrice' extracten van Siciliaanse citroenen hebben we de perfecte mixer voor de beste wodka, gin of rum. Net zo lekker als een frisdrank.    Kleur: bewolkt, met zichtbare citroen sediment. Aroma: een frisse, levendige geur van vers geperste citroenen. Flavour: levendige citroen frisheid...

      € 1,40
      Dit botanische brouwsel gebruikt enkel 100% natuurlijke ingrediënten en vormt een welkome aanvulling voor elke barman én Gin&Tonic liefhebber. Een aparte en heel verfrissende limonade door zijn bijzondere toevoegingen van gember, rozenolie en peer-extract.  

      € 1,95
      Fentimans Ginger Beer bevat enkel de beste ingrediënten zoals gemberwortel van de bazaars van Shanghai met jeneverbes en duizendblad extract. Kwalitatief erg fijn gemberbier met veel smaak. Een gemberbier met fijne kruiden die het een bijzondere smaak geven. 0% Alcohol! 
      Toevoegen

      € 1,95
      Fentimans Wild English Elderflower is een tonic gearomatiseerd met vlierbloesem extract. Heel lekker om te mixen met allerlei soorten gin. Smaak van vlierbloesem met zoete lytchee en hints van grapefruit.     

      € 3,25
      Met behulp van de meest authentieke stam van kinine en de beste citroenolie, tijm, geranium, rozemarijn en mandarijn hebben we een heerlijke nieuwe smaak ervaring. Voor een heerlijke verfrissende premium wodka naar keuze met meer dan voldoende ijs. Voeg een takje citroentijm toe en creeer de subtiele smaken van een Middellandse Zee Tonic. 

      € 3,25
      Door het brouwen van een mix van drie gingers uit Nigeria, Cochin en Ivoorkust hebben wij een bekroonde gemberbier diezeer geprezen is door gastronomen en critici. Perfect in een Dark & Stormy, Moskou Mule of gewoon als frisdrank.

      € 10,50
      Ritchie Orange met een hint van VanilleVerfrissende frisdrank gemaakt van sinaasappelsap (op basis van concentraat) Gebaseerd op een familierecept, gemaakt met 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zonder bewaarmiddelen. Gezoet met rietsuiker.

      € 10,50
      Ritchie Natuurlijke colaCola. De prettige oppepper die instant het Amerika van de golden fifties met zijn heupwiegende, vingerknippende rock-’n-roll oproept. Nu in een verrassend nieuwe, Belgische en vooral helemaal natuurlijke versie: Ritchie Cola, gemaakt met een uiteraard geheime mix van aroma’s en kruiden, kolanoot, gerstemout, rietsuiker,...

      € 11,10
      Ritchie Pompelmoes met een hint van AnanasVerfrissende frisdrank gemaakt van pompelmoessap (op basis van concentraat) Gebaseerd op een familierecept, gemaakt met 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zonder bewaarmiddelen. Gezoet met rietsuiker.