Lillet Blanc is een aperitief wijn uit de Bordeaux regio in Frankrijk. Het is een mengsel van 85% Bordeaux wijnen (Sauvignon Blanc, Semillon en Muscadelle) en 15% gemacereerde likeuren, voornamelijk citrus likeuren uit de schillen van zoete sinaasappelen uit Spanje en Marokko en de schillen van bittere groene sinaasappels uit Haiti. Lillet wordt gerijpt...
Vermouth del Drofessore, genaamd naar de iconische barman en cocktail pionier Jerry Thomas, wordt geproduceerd in de Antica Distilleria Quaglia op de zonovergoten heuvels tussen Monferrato en Turijn.De vermout is gemaakt op basis van Moscato druiven uit de Langhe en wordt versterkt met alcohol en gearomatiseerd met meer dan een dozijn kruiden en...
Lillet Rouge is een aperitief wijn uit de Bordeaux regio in Frankrijk. Er is voor de productie van deze aperitief gebruik gemaakt van vrijwel de identieke ingrediënten als bij de Lillet Blanc maar enkel vormt hier niet witte, maar rode wijn de basis voor dit prachtige drankje. De robijnrode kleur wordt omringd door heerlijke aroma’s van sinaasappel,...
Lillet Rosé is het nieuwste drankje van de Franse aperitief producent Lillet, een aperitief die velen zal kunnen plezieren. Lillet staat bekend om zijn kwaliteit en consistentie hierin, het is dan ook voor het eerst in 50 jaar dat het merk een nieuw product op de markt brengt. Maar elk product dat men maakt is dan ook een winnaar en dat is met deze Rosé...
Del Professore is één van de enige vermouts die voor de volle 100% gemaakt worden op basis van Italiaanse witte en rode wijn, ook de extra ingrediënten zijn 100% binnenshuis geproduceerd. Het doel is de authentieke Italiaanse aperitief eer aan te doen. Het recept baseert zich op de traditie van Piemonte, inclusief gearomatiseerde wijn, pure rietsuiker en...