Bar Tools

  Best verkochte producten

  Toon 1 - 12 van 15 items
  per pagina

  9,90 €
  Quick and exact measuring of spirits

  9,50 €
  2 stuks: shaker rvs + glas van 451 ml
  Toevoegen

  18,70 €
  Deze elegante roestvrijstalen barlepel heeft een opvallende stevige bal op de punt voor het rollen van solide ingrediënten.

  9,55 €
  coarse notched, to press fruits or pound lump sugar

  9,55 €
  mirror polished finish, coil spring keeps ice cubes in shaker, spring can be taken off for cleaning, suitable for all glasses and shakers

  11,80 €
  Lime Press Steel

  6,00 €
  Gin Tonic Glas Copa 78cl.: Het perfecte Gin&Tonic glas. 78cl. inhoud met brede opening bovenaan.  Speciaal ontworpen en gevormd om de geur en smaak van de gin te vergroten. Kwaliteit glaswerk, ook geschikt voor wijn.   Vaatwasmachine bestendig.   Het perfect cadeau voor de gin of wijn in uw leven.

  6,25 €
  Julep Strainer

  8,25 €
  Ijsblokjes van 4cm om uw gin & tonic te koelen. Bigger is better! Duurzaam siliconen ice cube tray. Ook handig voor het invriezen van zelfgemaakte ijsblokjes met kruiden of vruchten.
  Toevoegen

  4,50 €
  Nieuw op de markt een echt gin copa glas maar dan onbreekbaar! Deze copa meet 62,3cl en werd geblazen in plaats van gegoten. M.a.w. jet ziet het verschil met een echt glas niet! Gemaakt van 100% tritan, copolyester, BPAvrij. Ideaal voor een feestje waar glas verboden of niet aan te raden is.      

  24,99 €
  Bent u klaar voor een reis rond de wereld? Around the world in 80 gins.   U zal ongetwijfeld gemerkt hebben dat één specifiek drankje al een tijdje de boventoon voert in de bars en restaurants. De laatste jaren kwamen er niet alleen ettelijke nieuwe gins op de markt, maar bovenal: De G&T- hype barst nog maar net los. Daarom dit prachtige naslagwerk;...

  9,00 €
  mirror polished finish, quick and exact measuring of spirits
  Toevoegen