Tripel

  Best verkochte producten

  FILTER

  Geactiveerde filters:
   Land
   Toon 1 - 7 van 7 items

   € 2,40
   Jambe de Bois is een tripel bier gebrouwen door brasserie de la Senne. Het bier heeft een hoppig, bloemig en fruitig aroma met toetsen van banaan. 

   € 1,85
   Tongerlo Prior is goudgeel van kleur met een romige, witte schuimkraag. Het aroma is hoppig, met kruidige en fruitige toetsen. De volmondige smaak wordt gekenmerkt door een zachte aanzet, die uitvloeit in een aangename bitterheid.  

   € 1,80
   Tripel Kanunnik is een 4 granenbier gebrouwen naar een origineel Wilderens kanunnik recept. Het is een zachte en kruidige tripel met hergisting op de fles en met een milde afdronk door het gebruik van fijne en edele hopsoorten. In dit bier werd naast gerst, tarwe en haver uitzonderlijk ook rogge toegevoegd, wat deze tripel een typisch karakter geeft.

   € 2,70
   Straffe Hendrik Wild is een wilde variant van de bekende Straffe Hendrik Tripel. Dit traditioneel bier wordt hergist met 'Brettanomyces' gist, wat zorgt voor aparte fruitige aroma's die harmoniëren met het rijke gebruik van aromatische hopvariëteiten. Jaargang is afhankelijk van de beschikbaarheid. Het bier is minimum 5 jaar houdbaar. Beschikbaar vanaf...

   € 2,20
   MAK es pruuve? Europa's beste tripel!De toegankelijkheid die het bier heeft, vloeit voort uit de perfecte balans tussen zoet- en bitterheid. DE GEUR: De eerste geur is granig met een lichte citrustoets. Naargelang het bier langer staat wordt de geur zoeter.DE SMAAK: Een mondvullende romige smaak, begint licht zoet, met hints van zomers...

   € 2,45
   Niets zo Belgisch als witloof, dat dacht hoevebrouwerij Hof Ten Dormaal uit Tildonk, Vlaams-Brabant, ook. Wit Goud is het eerste witloofbier ter wereld. Dit blond hoevebier bevat iets minder hop maar wordt deels vervangen door chicorei. De Wortel van het witloof die tijdens het laatste halfuur van het brouwproces wordt toegevoegd. 

   € 2,20
   Blond bier van hoge gisting met fruitig aroma, gebrouwen met respect voor de hoevetradities met een zorgvuldige selectie van onze eigen geteelde hop en graan. Type: Belgisch hoevebier Alcohol: 8% Extra voordelige prijzen bij afhaling in onze dranken speciaalzaak.