Tripel

  Best verkochte producten

  FILTER

  Geactiveerde filters:
   Land
   Toon 1 - 5 van 5 items

   1,80 €
   Blonde versie van de Alpaïde. De smaak van deze tripel werd mee door de generaal uit Hoegaarden samengesteld, geproefd en goedgekeurd. Extra voordelige prijzen bij afhaling in onze dranken speciaalzaak. 

   2,10 €
   Jambe de Bois is een tripel bier gebrouwen door brasserie de la Senne. Het bier heeft een hoppig, bloemig en fruitig aroma met toetsen van banaan. 

   1,95 €
   Tongerlo Prior is goudgeel van kleur met een romige, witte schuimkraag. Het aroma is hoppig, met kruidige en fruitige toetsen. De volmondige smaak wordt gekenmerkt door een zachte aanzet, die uitvloeit in een aangename bitterheid.  

   1,90 €
   Tripel Kanunnik is een 4 granenbier gebrouwen naar een origineel Wilderens kanunnik recept. Het is een zachte en kruidige tripel met hergisting op de fles en met een milde afdronk door het gebruik van fijne en edele hopsoorten. In dit bier werd naast gerst, tarwe en haver uitzonderlijk ook rogge toegevoegd, wat deze tripel een typisch karakter geeft.

   2,20 €
   Rex Artus Tripel is een Belgisch ambachtelijk gebrouwen tripel bier (pure malt) met verfijnde en mooi gebalanceerde smaak door de combinatie van zorgvuldig geselecteerde nobele hopsoorten (golding en saaz) en de fijnste mout. Hergist in de fles. Niet gefilterd, niet gepasteuriseerd , met smaakevolutie. Rex Artus Tripel heeft mooie witte onregelmatige...