Over ons

  Over ons

  Ons bedrijf

  Het Bier- en Wijnhuis is de speciaalzaak voor gin & tonic, bieren, wijnen, sterke dranken en frisdranken. Bij ons vindt u het meest complete assortiment, zowel online als in onze winkel!

  Specialiteiten

  Naast dranken van alle bekende merken, kunt u bij Het Bier- en Wijnhuis ook terecht voor streekbieren, exclusieve limonades en hippe wereldwijnen. Uiteraard springt ook onze uitgebreide selectie gins in het oog. Ook als u op zoek bent naar een leuk cadeau voor de bier- of wijnliefhebber vindt u bij ons de leukste gevulde manden. Zin in een feestje? Bij Bier- en Wijnhuis kunt u alle feestbenodigdheden huren om van uw event een echt succes te maken.

  Service

  Verlies geen tijd en bestel al uw dranken online. Maak het uzelf nog makkelijker en laat uw bestelling thuis leveren. Haalt u uw drank liever zelf op in onze drankshop? Ook dat is mogelijk. Om het inladen te vergemakkelijken, kunt u bovendien heel dicht bij de uitgang parkeren. Onze medewerkers steken graag een handje toe!

  gins

  Lid van Drinxit

  Een Drinxit-shop is zoveel meer dan een drankenwinkel. Zo heeft Het Bier- en Wijnhuis een ruimer gamma dan de meeste warenhuizen, dat we bovendien aan de meest concurrentiële prijzen aanbieden. Daarnaast geven we regelmatig acties en geniet u bij grote bestellingen van een mooie korting. Ontdek al onze promoties in de folder.