Limonade

  Best verkochte producten

  FILTER

  Geactiveerde filters:
   Toon 13 - 24 van 25 items
   per pagina

   € 1,40
   Dit botanische brouwsel gebruikt enkel 100% natuurlijke ingrediënten en vormt een welkome aanvulling voor elke barman én Gin&Tonic liefhebber. Een aparte en heel verfrissende limonade door zijn bijzondere toevoegingen van gember, rozenolie en peer-extract.  

   € 1,95
   Fentimans Ginger Beer bevat enkel de beste ingrediënten zoals gemberwortel van de bazaars van Shanghai met jeneverbes en duizendblad extract. Kwalitatief erg fijn gemberbier met veel smaak. Een gemberbier met fijne kruiden die het een bijzondere smaak geven. 0% Alcohol! 

   € 1,95
   Fentimans Wild English Elderflower is een tonic gearomatiseerd met vlierbloesem extract. Heel lekker om te mixen met allerlei soorten gin. Smaak van vlierbloesem met zoete lytchee en hints van grapefruit.     

   € 10,50
   Ritchie Orange met een hint van VanilleVerfrissende frisdrank gemaakt van sinaasappelsap (op basis van concentraat) Gebaseerd op een familierecept, gemaakt met 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zonder bewaarmiddelen. Gezoet met rietsuiker.

   € 10,50
   Ritchie Natuurlijke colaCola. De prettige oppepper die instant het Amerika van de golden fifties met zijn heupwiegende, vingerknippende rock-’n-roll oproept. Nu in een verrassend nieuwe, Belgische en vooral helemaal natuurlijke versie: Ritchie Cola, gemaakt met een uiteraard geheime mix van aroma’s en kruiden, kolanoot, gerstemout, rietsuiker,...

   € 11,10
   Ritchie Pompelmoes met een hint van AnanasVerfrissende frisdrank gemaakt van pompelmoessap (op basis van concentraat) Gebaseerd op een familierecept, gemaakt met 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zonder bewaarmiddelen. Gezoet met rietsuiker.

   € 10,50
   Ritchie CitroenVerfrissende frisdrank gemaakt van citroensap (op basis van concentraat) Gebaseerd op een familierecept, gemaakt met 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zonder bewaarmiddelen. Gezoet met rietsuiker.

   € 2,35
   Bundaberg is van oorsprong een Australische frisdrank, gemaakt van echte gember en krijgt haar unieke smaak door het speciale brouwproces dat wel drie dagen duurt! Een frisse dorstlesser, perfect voor de zomer!De nr1 gingerbeer van Australië Bevat geen kunstmatige toevoegingen Traditioneel recept Lekker in een cocktail

   € 10,50
   Ritchie cola zero De prettige oppepper die instant het Amerika van de golden fifties met zijn heupwiegende, vingerknippende rock-’n-roll oproept. Nu in een verrassend nieuwe, Belgische en vooral helemaal natuurlijke versie: Ritchie Cola ZERO, gemaakt met een uiteraard geheime mix van aroma’s en kruiden, kolanoot, gerstemout, rietsuiker, alcoholvrij...

   € 4,70
   Fentimans Ginger Beer bevat enkel de beste ingrediënten zoals gemberwortel van de bazaars van Shanghai met jeneverbes en duizendblad extract. Kwalitatief erg fijn gemberbier met veel smaak. Een gemberbier met fijne kruiden die het een bijzondere smaak geven. 0% Alcohol! 

   € 4,70
   Fentimans Rose Lemonade 75cl is een florale mixer die ontstaat uit een mix van rozenolie en citroensap. De olie is afkomstig van rozen die in de Bulgaarse Rozenvallei groeien. Samen zorgt dit voor een opvallend roze drankje met een smaakvol en aromatisch karakter. Lekker om met diverse gins en wodka's te mixen.

   € 23,50
   AMBR is een niet-alcoholisch alternatief voor diegenen die op zoek zijn naar een smaakvol drankje, en die geen voldoening halen uit zoete limonades of een simpel watertje. Ambr is 100% Belgisch en geschikt voor alle gelegenheden. AMBR is een alcoholvrij kurkumadrankje met gember, dat een pittige en tegelijk smaakvolle, exotische verrassing biedt voor de...