Divers

    Best verkochte producten

    Subcategorieën

    Toon 13 - 24 van 59 items
    per pagina

    24,65 €
    De traditionele Limoncello van Sorrento Villa Massa wordt geproduceerd met behulp van een oud familierecept uit 1890. De Limoncello Villa Massa wordt gemaakt met citroenen geteeld in slechts één van de gemeenten van het schiereiland van Sorrento en het eiland Capri.

    8,60 €
    One of the first flavours developed by MONIN in the syrup range, Glasco Lemon bottles the sweet and sour, refreshing taste of lemons from the groves of Southern Italy. Famed for its refreshing smell and tart flavour, the lemon is the acidic fruit of a small evergreen tree native to Asia.  Its origin is something of a mystery, although it is thought to...

    10,90 €
    Monin Blackberry is a popular flavour, used to make the classic french Kir cocktail.  A standard Kir, made by combining white wine with blackberry, blackcurrant or peach syrup, or a Kir Berrichon or Communard (the name varies depending on region), made with red wine, are often served as aperitifs. MONIN Blackberry delivers a sweet, tangy, ripe blackberry...

    41,70 €
    St. Germain Elderflower wordt geproduceerd uit vlierbloesem die met de hand geplukt wordt op de Franse alpen waar de vliebloesems overvloedig groeien. Hongaarse en Roemeense zigeuners gebruiken een sleepnet  en selecteren vervolgens handmatig welke geschikt zijn om gebruikt te worden voor St. Germain Elderflower. Een arbeidsintenstief proces dat de...

    15,70 €
    The Bitter Truth Celery Bitters are best friends with white spirits and make great a Gin and Tonic and Martinis Cocktails and offer vegetal flavors.

    48,50 €
    Het topdomein Banfi uit Toscane is de producent van deze heerlijke grappa. Van de marc (= de resten van de druiven) van de Brunello di Montalcino maakt men deze grappa Banfi. De klassieke dubbele distillatie behoudt de aroma's en karakteristieken van de wijn waar de druiven voor gebruikt werden. Dit zorgt voor heel veel aroma en diepgang, met een lange...

    29,90 €
    Pastis Henry Barduin is een aperitief op basis van steranijs, zoethout en kruidenextracten. Het wordt bereid door maceratie van plantaardig materiaal in alcohol. Henri Bardouin pastis verschilt van andere pastis door haar finesse en rijkdom van haar aroma's. Het is fijner en meer aromatischer en eleganter. De neus is heel kruidig. Steranijs is duidelijk...

    22,00 €
    De unieke en opwindende smaak van Molinari Sambuca ‘Extra’ is te danken aan het gebruik van de meest kostbare zaden van de anijs, de steranijszaden. Samen met de toevoeging van kruiden,specerijen, suiker en alcohol volgens Angelo’s recept, geeft dit de smaakvolle, unieke en zachte likeur, Molinari Sambuca ‘Extra’.Vandaag de dag zorgt de unieke kwaliteit...

    21,90 €
    Sambuca Ramazzotti is een likeur die met steranijsessence gearomatiseerd werd. De onnavolgbare uitermate zachte smaak wordt volgens de strengste tradities gemaakt waardoor de verfijnde nuances van het aroma tot uiting komen. Over het algemeen wordt Sambuca puur bediend met een koffieboon in het glas, maar het kan eveneens geconsumeerd worden met ijs, met...

    19,90 €
    Bitterzoete, heldere likeur gemaakt op basis van de marascakers, een variëteit van de zure kers die geteeld wordt in de Kroatië alsmede in Torreglia (nabij Padua) in Noord-Italië. Cocktailtip: Martinez: 3cl gin / 5cl sweet vermouth / 1cl. Luxardo Maraschino / 1 dash bitters 

    34,00 €
    Kloosterlikeur van de kathuizer monniken. Chartreuse komt uit het klooster "La Grande Chartreuse", dat in 1084 gesticht is door St. Bruno in de heuvels van Voiron, in de buurt van Grenoble in Zuid-Frankrijk. Het recept werd in 1605 aan de Kartuizer-monniken geschonken door Marechal d'Estrees en in 1764 door de apotheker van het klooster: broeder Jerôme...

    18,00 €
    The Bitter Truth Chocolate Bitters are rich and spicy with delicate cacao notes and hints of warm herbs and spices. Best with dark spirits.