De unieke en opwindende smaak van Molinari Sambuca ‘Extra’ is te danken aan het gebruik van de meest kostbare zaden van de anijs, de steranijszaden. Samen met de toevoeging van kruiden,specerijen, suiker en alcohol volgens Angelo’s recept, geeft dit de smaakvolle, unieke en zachte likeur, Molinari Sambuca ‘Extra’.
Vandaag de dag zorgt de unieke kwaliteit van Molinari Sambuca ‘Extra’ ervoor dat de naam Molinari het synoniem is geworden van Sambuca. Dit alles dankzij het trouw blijven aan Angelo’s geheime recept. Molinari Sambuca ‘Extra’ kan puur gedronken worden, met drie koffiebonen, of met ijs. Serveert u de Molinari Sambuca ‘Extra’ met koffieboontjes, steek dan de likeur aan en laat hem circa 30 seconden branden. De smaken vermengen zich en geven hun volle geur af. Doof de vlam met een bierviltje. Heerlijk als aperitief of als after-dinnerdrank bij de koffie, maar ook een uitstekende basis voor cocktails.