Top sellers

    Top sellers

    per pagina
    Toon 433 - 444 van 508 items

    € 14,20
    Monin Blackberry is a popular flavour, used to make the classic french Kir cocktail.  A standard Kir, made by combining white wine with blackberry, blackcurrant or peach syrup, or a Kir Berrichon or Communard (the name varies depending on region), made with red wine, are often served as aperitifs. MONIN Blackberry delivers a sweet, tangy, ripe blackberry...

    € 49,90
    De Spring Gin Ladies Edition schroeft het alcoholgehalte van de Spring Gin terug en voegt twee nieuwe botanicals toe aan het recept. Witte perziken bevatten minder zuren en smaken zoeter dan gele. China White Monkey Tea is een wit-groene thee uit de Chinese kustprovincie Fujian, gemaakt van jonge blaadjes. De thee kan slechts tijdens de eerste weken van...

    € 22,00
    De unieke en opwindende smaak van Molinari Sambuca ‘Extra’ is te danken aan het gebruik van de meest kostbare zaden van de anijs, de steranijszaden. Samen met de toevoeging van kruiden,specerijen, suiker en alcohol volgens Angelo’s recept, geeft dit de smaakvolle, unieke en zachte likeur, Molinari Sambuca ‘Extra’.Vandaag de dag zorgt de unieke kwaliteit...

    € 29,90
    Beefeater gin heeft een hele scherpe en droge smaak die botanisch in evenwicht wordt gebracht. Halverwege het gehemelte ontdekken we een uitbarsting van citrusvruchten. De jeneverbes is sterk aanwezig bij de afdronk.

    € 38,60
    Satao (Elephant) Gin wordt gedistilleerd in Hamburg, Duitsland en is een Gin van het type London Dry gin gebotteld op 45% alc. Op de neus is er een hint van gember en ook een fruitige toets. In de mond proeft met snel de gember, gevolgd door een bloemige zoetheid afkomstig van de vlierbloesem die men gebruikt. Op het einde een peperige droogte die de...

    € 38,50
    Cockney's Premium Gin is de oudste gin afkomstig uit Vlaanderen gebaseerd op het originele recept uit 1838 aangevuld met 15 andere weluitgekozen botanicals wat hem vandaag maakt tot een kruidige maar frisse gin.

    € 41,50
    In 2011 creëerde de raadselachtige professor Cornelius de Bathtub gin en dit volgens de distilled gin methode, deze gin wordt ook wel eens compound gin genoemd. Dit wil zeggen dat de extra botanicals niet mee gedistilleerd zijn, maar na de distillatie zijn toegevoegd en dit door middel van maceratie ( laten in weken) . Hierdoor heeft hij ook een licht...

    € 32,50
    Buffalo Trace Bourbon is een easy drinking bourbon. Deze bourbon heeft een prachtig, diepe gouden kleur met rode tonen. Op de neus aroma's van maïs, bittere rogge, zoete vanille en mint met een duidelijke invloed van eikenhout en notities van peper. Tot slot wordt deze combinatie afgesloten door een heerlijke balans van bitterzoet. Verder kunt u genieten...

    € 58,00
    Inhoud: 1 fles Crystal Head 70cl. 40° en 1 Crystal Head shaker   Crystal Head Vodka valt direct op door de gedetailleerde glazen mensenschedel waar de ultra-premium wodka van Globefill Inc. in schuilt. De vodka wordt ten behoeve van de kwaliteit en smaak maar liefst viermaal gedistilleerd, driemaal gefilterd door houtskool en driemaal gefilterd door...

    € 175,00
    Yamazaki 12 jaar is een klassieke Japanse whisky gerijpt op Amerikaanse, Spaanse en Japanse eiken vaten. Specifiek aan deze whisky is dat hij langer gefermenteerd wordt in houten washbacks, wat resulteert in een romiger karakter. Kleur: puur goudNeus: Perzik, ananas, grapefruit, kruidnagel, gekonfijte sinaasappel, vanille, Mizunara (Japanse eik)Smaak:...
    Toevoegen

    € 47,80
    Siderit Classic wordt gedistilleerd met rogge alcohol in Cantabria, Noord Spanje. De naam Siderit verwijst naar één van de 12 gebruikte botanicals. Deze specifieke botanical groeit enkel in de bergen van de Picos de Europa en geeft zijn unieke geur en smaak aan de Gin. Dit zorgt er ook voor dat de Siderit Gin Classic en de Siderit Gin Hibiscus (MI Gin)...

    € 42,20
    The expression of the traditional London dry style comes from the maceration into pure wheat spirit of juniper, coriander and angelica root, which have been left for 12 hours to allow their flavour characteristics to fully infuse. They then add a unique botanical mix of Cotswolds lavender and bay leaf, grapefruit, lime, black pepper and cardamom seed into...