Waarschuwing: laatste items in voorraad
Tilquin Geuze wordt gemaakt door biersteker Pierre Tilquin. Hij koopt de wort, de vloeistof of moutpap die tijdens het bierbrouwproces verkregen wordt aan bij de geuzebrouwers Boon, Lindemans, Girardin en Cantillon. Die wort gist dan in een van de 222 eiken vaten in de loods die hij huurt. Na de gisting zorgt Tilquin voor het mengen van de lambiek, van respectievelijk 1, 2 en 3 jaar. Dan voegt hij er een beetje suiker aan toe voor de hergisting op de fles, die 6 maanden duurt. Dan krijg je een sprankelend geuzebier, gekenmerkt door een zure smaak. Het hele productieproces duurt dus ruim 2,5 jaar.
Extra voordelige prijzen bij afhaling in onze dranken speciaalzaak.
04340
Nieuw product
Delen:
Tilquin Geuze 37,5cl.
Tilquin Geuze wordt gemaakt door biersteker Pierre Tilquin. Hij koopt de wort, de vloeistof of moutpap die tijdens het bierbrouwproces verkregen wordt aan bij de geuzebrouwers Boon, Lindemans, Girardin en Cantillon. Die wort gist dan in een van de 222 eiken vaten in de loods die hij huurt. Na de gisting zorgt Tilquin voor het mengen van de lambiek, van respectievelijk 1, 2 en 3 jaar. Dan voegt hij er een beetje suiker aan toe voor de hergisting op de fles, die 6 maanden duurt. Dan krijg je een sprankelend geuzebier, gekenmerkt door een zure smaak. Het hele productieproces duurt dus ruim 2,5 jaar.
Extra voordelige prijzen bij afhaling in onze dranken speciaalzaak.
Ontvanger :
* Verplichte velden
of Annuleren
Land | België |