Waarschuwing: laatste items in voorraad
Boeiende ontdekking in de wereld van de "brettanomyces”, de wilde gisten van spontane fermentatie die aan de oorsprong liggen van de legendarische lambiek van de Zennevallei. Dit kleine wonder geeft een zure smaakwaarneming en zal u overweldigen door zijn geproefde fijnzinnigheid. Lambiek heeft niets meer te maken met zurigheid want een ruw en fris aroma wordt verenigd met een volledig bevrijdende smaak van bij de aanhef, om zo op het verhemelte een welbehagen na te laten en toch blijft het raadsel van de Brusselse gueuze behouden.
04418
Nieuw product
Delen:
Timmermans Oude Geuze 75cl.
Boeiende ontdekking in de wereld van de "brettanomyces”, de wilde gisten van spontane fermentatie die aan de oorsprong liggen van de legendarische lambiek van de Zennevallei. Dit kleine wonder geeft een zure smaakwaarneming en zal u overweldigen door zijn geproefde fijnzinnigheid. Lambiek heeft niets meer te maken met zurigheid want een ruw en fris aroma wordt verenigd met een volledig bevrijdende smaak van bij de aanhef, om zo op het verhemelte een welbehagen na te laten en toch blijft het raadsel van de Brusselse gueuze behouden.
Ontvanger :
* Verplichte velden
of Annuleren
Oude Gueuze is een gecontroleerde oorsprongsbenaming en de naam is dan ook beschermd. Lambiek wordt ook wel de champagne onder de bieren genoemd. De typische smaak van de Timmermans Oude Gueuze is de vrucht van traditionele brouwtechnieken die volgens de regels van goed vakmanschap werden toegepast. Oude lambiek, die gedurende drie jaar in houten vaten heeft gerijpt, wordt gemengd met jonge lambiek, die de spontane gisting in de fles op gang brengt. De brouwer selecteert de lambiek uiterst zorgvuldig om een perfecte smaak te bekomen. Na de productie gist de Timmermans Oude Gueuze nog vier maanden in de fles, maar gedurende 20 jaar blijft hij alsmaar beter worden.
Land | België |