Duvel 4x33cl. + glas

  Duvel 4x33cl. + glas

  € 18,00 incl. BTW

  Duvel heeft een licht, fruitig-droog aroma dat volgens kenners als Michael Jackson doet denken aan Poire William in zijn bouquet en palet. Dit aroma komt onder meer voort uit het gebruik van de fijnste hoppen. Zijn droge en toch licht alcoholzoete smaak maakt het tot een aangename dorstlesser, met een uitgesproken hopkarakter. Het evenwicht tussen een fijn aroma en een subtiele bitterkracht geven dit bier een unieke plaats in de rijke Belgische biertraditie. Duvel laat zich dan ook niet in een hokje vangen en is de perfecte begeleider voor aperitief, digestief en elke andere gelegenheid.

  Inhoud: 4 flesjes duvel 33cl. en 1 duvel glas

  Voor levering van geschendozen gelieve een offerte aan te vragen. De dozen kunnen niet per post worden verzonden.

  U kan steeds in onze winkel te Bertem afhalen.

  04561

  Nieuw product

   Gerelateerde producten

   € 34,00
   Biermand Belgische bieren: Ideaal als cadeautje!  Inhoud kan ook aangepast worden.In onze winkel kan U zelf een biermand samenstellen. U heeft de keuze uit meer dan 300 verschillende bieren en allerlei types bierbakjes en manden. Biermanden kunnen enkel worden afgehaald. Levering is mogelijk via koerierdienst. Gelieve hiervoor een offerte aan te vragen.

   € 22,00
   De smaak van Italië gevangen in een fles, zo is Pallini Limoncello misschien wel het best te omschrijven. De frisse citroenlikeur wordt naar authentiek familierecept gemaakt van de beste citroenen die Italië te bieden heeft. Deze citroenen, gekweekt aan de Amalfi kust, kenmerken zich door een geurige schil en een zacht zure smaak. Volgens bartenders, de...

   € 45,50
   Inhoud: 1 fles Mombassa Club Gin 70cl. 41,5° + 1 Gin Glas Mombasa club gin is een klassieke gin, viermaal gedistilleerd in "batches". In tegenstelling tot de industriële gins, die door continue distillatie gemaakt worden, garandeert de batch distillatie een mooiere complexiteit en volheid. Deze gin wodt gemaakt op basis van een recept uit 1888. De gin...

   € 23,99
   Inhoud:Etui met 1 fles Pineau des Charentes Vieux Jules Gautret 75cl.

   € 99,90
   Zeer beperkt beschikbaar! Jack Daniel's wil je helpen af ​​te tellen naar de feestdagen met zijn Jack Daniel's vakantiekalender, met verschillende flessen van 50 ml van de Jack Daniel's merkenfamilie en extra premium artikelen. Dit is de (20) 50ml flessenkalender.