Limoncello Pallini gift pack 50cl.

  Limoncello Pallini gift pack 50cl.

  € 22,00 incl. BTW
  Nog maar 5 in voorraad

  De smaak van Italië gevangen in een fles, zo is Pallini Limoncello misschien wel het best te omschrijven. De frisse citroenlikeur wordt naar authentiek familierecept gemaakt van de beste citroenen die Italië te bieden heeft. Deze citroenen, gekweekt aan de Amalfi kust, kenmerken zich door een geurige schil en een zacht zure smaak. Volgens bartenders, de experts, is Pallini Limoncello dan ook niet te zuur en niet te zoet, maar precies goed. Dé Limoncello voor kenners. Die perfecte balans zorgt er voor dat de likeur een heerlijke volle citroensmaak heeft.

  Enkel afhaling in onze winkel te Bertem.

  11105

  Nieuw product

  Pallini Limoncello is heerlijk als aperitief voor én als digestief na de maaltijd. 

   
  Inhoud:
  1 fles Limoncello Pallini 50cl.
  2 glaasjes 
  LandItalië

  Gerelateerde producten

  € 34,00
  Biermand Belgische bieren: Ideaal als cadeautje!  Inhoud kan ook aangepast worden.In onze winkel kan U zelf een biermand samenstellen. U heeft de keuze uit meer dan 300 verschillende bieren en allerlei types bierbakjes en manden. Biermanden kunnen enkel worden afgehaald. Levering is mogelijk via koerierdienst. Gelieve hiervoor een offerte aan te vragen.

  € 18,00
  Duvel heeft een licht, fruitig-droog aroma dat volgens kenners als Michael Jackson doet denken aan Poire William in zijn bouquet en palet. Dit aroma komt onder meer voort uit het gebruik van de fijnste hoppen. Zijn droge en toch licht alcoholzoete smaak maakt het tot een aangename dorstlesser, met een uitgesproken hopkarakter. Het evenwicht tussen een...

  € 45,50
  Inhoud: 1 fles Mombassa Club Gin 70cl. 41,5° + 1 Gin Glas Mombasa club gin is een klassieke gin, viermaal gedistilleerd in "batches". In tegenstelling tot de industriële gins, die door continue distillatie gemaakt worden, garandeert de batch distillatie een mooiere complexiteit en volheid. Deze gin wodt gemaakt op basis van een recept uit 1888. De gin...

  € 23,99
  Inhoud:Etui met 1 fles Pineau des Charentes Vieux Jules Gautret 75cl.

  € 99,90
  Zeer beperkt beschikbaar! Jack Daniel's wil je helpen af ​​te tellen naar de feestdagen met zijn Jack Daniel's vakantiekalender, met verschillende flessen van 50 ml van de Jack Daniel's merkenfamilie en extra premium artikelen. Dit is de (20) 50ml flessenkalender.